• img2.jpg
  • edenvilla3.jpg
  • edenmedence.jpg
  • eden-nappali4.jpg

banner176x231

mkb elfogado 300x237

otp

cs

hazirend

 

Wellness

Az infraszaunázás hatásai szervezetünkre:

Testünk a hő hatására aktiválja hűtőrendszerét, az így érkező többlet hőre szívveréseink számának és pulzus számunknak a növekedésével reagál. A megélénkült vérkeringés beindítja a verejtékmirigyeket, és ezáltal megszabadít a testben felhalmozódott mérgektől (alkohol, nikotin és nátrium) és salakanyagoktól, megszabadítja a testet a koleszterin lerakódástól.

30 perces használat után szervezetünk az izzadás által keletkezett égetéssel akár 600-800 Kcal energiát is képes elégetni mindenféle káros következmény nélkül.

Az IV sugarak által stimulált szervezet fittség-érzete jócskán megnő. A mélyről jövő, nagy mennyiségű izzadás lehetőséget teremt azon káros anyagok kiválasztására, amit sem a vese, sem a tüdő nem képes megtenni. A szervezetben található és folyamatosan halmozódó, rákkeltő nehézfémek - ólom, kadmium, nikkel, réz - az ilyen direkten közvetíttet izzadás során könnyen, és folyamatosan távoznak szervezetünkből. A felhalmozódott testzsír és koleszterin, a különböző savak, a nátrium és az ammónia a nagy hőmérséklet hatására könnyen oldhatóvá válik, és a megnövekedett, két-, háromszoros vízkibocsátással könnyen távozik szervezetünkből.

Az infra-szaunában eltöltött idő alatt a szervezetet nem megterhelő, egyenletes égési folyamat ugyan olyan hatékony lehet, mint bármely testmozgás, és közben az izületek sem terhelődnek, az infraszauna bizonyíthatóan jól használható akár terápiás célokra is: izomfájdalom, váll- és csípőizületi fájdalmak, menstruációs görcsök, depressziós állapot, rheuma, cukorbetegség, akné, pikkelysömör, ekcéma, psoriasis, tüdő és epehólyag gyulladás, gyomor- és bélrendszeri zavarok. A vérkeringés serkentésével megelőzhető a szív- és érrendszeri betegségek kialakulása. Fokozza az ellenálló képességet, méregtelenít, bársonyossá teszi a bőrt, csökkenti a cellulitiszt.

Pihenjen Ön is nálunk Balatonfüreden az Éden Villában. Ha Ön balatoni pihenésre vagy balatoni üdülésre vágyik és szállást keres belföldi nyaralásának megtervezésekor, akkor ajánljuk figyelmébe a Balatontól k.b. 800 méterre lévő szállásunkat, az Éden Villát. Ha balatoni kiadó szoba érdekli, vagy nem csak egy balatonfüredi kiadó szobát keres, hanem egy csodálatos balatonfüredi Villa is felkelti figyelmét, akkor olvassa el Balatonfüredi szállás ajánlatunkat a Füredi villa az Éden Villa ajánlatát. Balatonparti nyaralás illetve a Balatonfüredi pihenés megtervezésekor látogasson el a balatonparti apartmanok azaz füredi apartmanjainkat hirdető weboldalunkra is az Éden Villa apartmanház weblapjára, és ismerje meg szállásunkat, kiadó szobáinkat, apartmanjainkat.
Szeretettel várjuk Balatonfüredi villánkban az Éden VILLÁBAN! 8230 Balatonfüred, Szabó L.u 3.

 Széchenyi Pihenő   Kártya elfogadóhely